[Contact Details]

Jill Home: +44 (0)1903 814 860
Jill Mobile: +44 (0)7850 102 200
Elsa Home: +44 (0)1903 246 030
Elsa Mobile: +44 (0)7892 893 795
Lee Mobile: +44 (0)7941 318 559
info(at)schoolofequineshiatsu.com

[Page Content]

Shiatsu za konje - Hrvatska

CROATIA PICTURE 2

Vedrana has a new web-site: www.shiatsuzakonje.com 

Shiatsu je sveobuhvatan sustav prirodne terapije temeljen na principima tradicionalne kineske medicine. Usmjeren je na traženje uzroka problema, a ne na tretiranje simptoma. Regulacijom protoka energije (Qi) kroz kanale (meridijane) koji prolaze tijelom, možemo tijelu vratiti ravnotežu i vitalnost. Protok energije kroz tijelo poboljšava se kombinacijom pritisaka na akupresurne točke, laganim istezanjima i rotacijama udova. Kao umjetnost liječenja i obnavljanja tijela shiatsu je najsličniji akupresuri i akupunkturi koje se koriste već tisućama godina. Shiatsu je pouzdana terapija, a ne luksuzan tretman! Shiatsu za konje stvoren je kao kombinacija znanja iz područja shiatsu terapije za ljude i akupunkture za konje. Kao terapija populariziran je osamdesetih godina prošlog stoljeća.The School of Equine Shiatsu utemeljena je prije 12 godina u Engleskoj, u blizini Londona, i od tada uspješno prenosi znanja s područja shiatsua za konje. Više od 200 polaznika iz cijele Europe prošlo je kroz tečajeve i školu.

Prošle godine pokrenut je hrvatski ogranak škole. Naime, naša studentica Vedrana Ivčević Pušić započela je, u partnerstvu s nama, sa shiatsu terapijom za konje i u Hrvatskoj. U svibnju 2012. održan je prvi osnovni vikend tečaj u blizini Zagreba. Tečaj su phađali polaznici iz Hrvatske, Slovenije i Italije. Osim ljudi koji se bave konjima, pridružili su nam se i neki od shiatsu praktičara za ljude. Za njih je rad s konjima bio novo i uzbudljivo iskustvo koje povećava kvalitetu njihovog rada s ljudima.

Osnovni vikend tečaj traje tri dana i obuhvaća uvod u shiatsu terapiju za ljude (1 dan) te kompletan relaksacijski shiatsu tretman za konje (2 dana). Iako Vas osnovni tečaj neće osposobiti za shiatsu terapeuta, dobit ćete potvrdu o sudjelovanju i moći ćete davati relaksacijske shiatsu tretmane svojim konjima ili konjima Vaših prijatelja i poznanika. Isto tako, nakon osnovnog vikend tečaja biti ćete sigurni želite li postati shiatsu terapeut za konje.

Dvogodišnji diplomski studij osposobljava Vas za shiatsu terapeuta za konje. Generacija studenata upisana u listopadu 2012. već je u duboko zagazila u kinesku filozofiju i shiatsu tehnike… U međuvremenu prikupljamo potencijalno zainteresirane kandidate za upis u sljedeću generaciju shiatsu terapeuta, s početkom u listopadu 2013., u Engleskoj. Ukoliko Vam kao lokacija više odgovara Hrvatska, možete pričekati 2014. godinu, kada kreće prva generacija studenata u Hrvatskoj!

Nakon završenog studija, u trajanju od dvije i pol godine (24 vikend modula), možete se pridružiti međunarodnom udruženju shiatsu terapeuta za konje tESA, the Equine Shiatsu Assotiation. Više informacija, kao i popis osposobljenih shiatsu terapeuta za konje potrazite na www.equineshiatsu.org.

I za kraj, s ponosom predstavljamo drugi osnovni vikend tečaj u Hrvatskoj, koji će se održati 30.05. - 01.06.2014. Dobrodošli su svi zainteresirani polaznici, ne samo iz Hrvatske, već i iz cijele Europe.

U međuvremenu, ako želite rezervirati mjesto na tečaju ili naručiti besplatni prospekt s dvd-om, slobodno nas kontaktirajte.

Kontakt u Hrvatskoj: Vedrana Ivčević Pušić

vedrana.ivcevic@gmail.com

fb: shiatsu za konje

+385 91 886 33 87

CROATIA PICTURE 1Copyright © 2018 The School of Equine Shiatsu  |  Contact Us  |  Login

 

[Jump to top]